Ridick1994 0 #371 Napisano 12 Sierpnia 2016 Wiem,że światło ma spore znaczenie ale zdjęcia robione na zewnątrz wyglądają identycznie. W S4 zdjęcia wychodziły w każdych warunkach dużo lepsze i nawet zrobiłem sobie wczoraj test bo jeszcze conieco widać na ekranie S4 więc aparat udało mi się otworzyć i cyknąć kilka fotek i niezależnie gdzie robię zdjęcie to w S4 wychodzi ono z lepszymi barwami,ostrzejsze oraz po przybliżeniu nawet bardzo dużym zdjęcie jest ostre. Nie wydaje mi się by tak promowany i wychwalany aparat powinien robić gorsze zdjęcia niż jego poprzednik.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SKORPION 441 #372 Napisano 12 Sierpnia 2016 A może po prostu kupiłeś wersję NEO lub coś nie tak jest z samym aparatem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ridick1994 0 #373 Napisano 12 Sierpnia 2016 Nie. Mam wersję normalną Galaxy s5 (g900f) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
3echo 3 #374 Napisano 13 Sierpnia 2016 A może po prostu kupiłeś wersję NEO lub coś nie tak jest z samym aparatem. Z tego co czytam to wersja NEO ma nieco lepszy aparat niż pierwowzór. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muszczu 946 #375 Napisano 13 Sierpnia 2016 (edytowane) @@3echo, Bzdura. Na czymś musieli zarobić, prawda? Zwykła S5 ma lepszy aparat od wersji Neo. Poczytaj: http://forum.android.com.pl/topic/266223-g903f-aparat-s%C5%82aba-jako%C5%9B%C4%87-zdj%C4%99%C4%87/page-21 Edytowane 13 Sierpnia 2016 przez Muszczu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SKORPION 441 #376 Napisano 13 Sierpnia 2016 A może po prostu kupiłeś wersję NEO lub coś nie tak jest z samym aparatem.Z tego co czytam to wersja NEO ma nieco lepszy aparat niż pierwowzór.No niestety jesteś w błędzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
byry007 3 #377 Napisano 8 Grudnia 2016 Ja mam s5 żona ma neo i u niej lepiej wychodzą zdjęcia. Jak ustawic aparat żeby zdjęcia była w miarę ? Chodzi mi nawet przy robieniu zdjęć za dnia . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szczepoxx 0 #378 Napisano 20 Grudnia 2016 (edytowane) Witajcie Kupiłem używanego S5 ... wszystko sprawdziłem poza jedną rzeczą - aparat przedni. Przedni robi takie zdjęcia: nieostre, ziarniste oraz wyglądają jak by jakaś soczewka się odkleiła. Próbować to samemu robić czy lepiej dać do serwisu? Może ktoś podpowie jaka może być przyczyna? Spoiler Spoiler Spoiler Edytowane 20 Grudnia 2016 przez Muszczu Zdjęcia oraz filmy zamieszczamy w spoilerze, proszę o tym pamiętać. [4.11] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ochkarol 106 #379 Napisano 23 Grudnia 2016 A może po prostu w miejscu obiektywu ekran jest porysowany? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eles86 13 #380 Napisano 15 Stycznia 2017 (edytowane) Wy też macie problem z fotkami w nocy? Jak robię foty np w zaśnieżonej okolicy to obraz jest na maxa niebieski :/ W przednim aparacie normalnie widać odwzorowaie kolorow. Spoiler Spoiler Edytowane 15 Stycznia 2017 przez Muszczu Zdjęcia oraz filmy zamieszczamy w spoilerze, proszę o tym pamiętać. [4.11] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach