lukaz1987 Jest aplikacja która o określonym czasie wyłączy wifi, bluetooth, gps czy jakieś aplikacje? <baggus>Od poszukiwań masz specjalny dział.
andrzejski Ja używam toggle setings. Ma wiele ustawień związanych z czasem i włączaniem/wyłączaniem i scenariusze czasowe.
kaczorq Witam Szukam i szukam i coś nie mogę znaleźć. Link wyżej nie działa. Chodzi o aplikację która będzie miała moc zamykania innych aplikacji czasowo takich jak np. winamp, radiofm czy innych. Brakuje tego strasznie przy słuchaniu do snu muzyki czy audiobooka. Pozdrawiam i dziękuję za pomoc.
kaczorq AutomateIt - uruchomienie aplikacji mi działa ale już zamknięcie winampa nie. nie moge ustawić reguły. Może chodzi o tel. SGS2??
.andy Bez roota nie da się raczej. Jednak poczekaj aż ktoś bardziej oczytany w tym temacie się wypowie.
grek89 Generalnie polecam Taskera - można pobrać 7-dniowy trial ze strony producenta. Super aplikacja z wieloma możliwościami. Jest również podobna o nazwie Lama(ta jest darmowa), mi akurat lepiej spasowała ta pierwsza.
grek89 Jak apka się sprawdza i podoba to ją kupuje. To chyba proste. Na stronie producenta Tasker jest chyba tańszy o 3-4 PLN niż w markecie. Jak nie chcesz kupować zainstaluj Lamę jest darmowa.