Skocz do zawartości
szymel00

[LG L9 II D605][4.4.4][KTU84P][BETA]Paranoid Android 4.4

Rekomendowane odpowiedzi

Zainstalowałem i po zniknięciu loga LG pojawia się czarny podświetlony ekran. Co mogłem źle zrobić?

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
szymel00
Co mogłem źle zrobić?

Uruchom telefon w recovery i zrób ponownie instalację ;)

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

niestety nadal to samo ;/

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
szymel00

Jakie masz recovery ?

Wysłane z mojego LG-D605

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

v6.0.4.6. Z instalacją poprzednich ROM-ów od Cb wcześniej nie było żadnych problemów.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
szymel00

Hmm, nie wiem co może być przyczyną, napisz mi dokładnie co i w jakiej kolejności robisz i ile czasu czekasz po instalacji, gdyż jest to first boot i czy masz animacje bootowania, ja instalowałem dziś kolejny raz dla sprawdzenia na czysto i wszystko poszło gładko. :dontgetit:

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

robie dokładnie w takiej kolejności jak w Twojej instrukcji, czekałem z 10 min ale nie było ani boot animacji ani nic, poprostu czarny ekran bez niczego. Jak wychodzilem z recovery po instalacji stocka i cm11 to zawsze mialem "root acess possibly lost. Fix?" a tutaj nic nie wyskakuje, powinno mnie sie o to zapytać? bo moze cos sie zle instaluje

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
TRupII

Czekałem wcześniej trochę ponad godzinę przy boot animacji i nic. Zrobiłem mu back do stock'a i spróbowałem też na czysto jeszcze raz. Właśnie mija z 20min bootowania. Tym razem zostawię go na co najmniej parę godzin, dam znać jak się coś zmieni ;)

@szymel00 ile u Ciebie trwa first boot?

@Luzny17 tak jak Ty piszesz u mnie przy cm11 też pytał o root fixa, przy PA nie pyta o nic takiego.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

@ TRupII

U Cb pojawia się boot animacja czy rownież tylko czarny ekran?

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
TRupII

Boot animacja, kolorowe kółeczko :)

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.