Lapa Na pewnej stronie przeczytałem, że są ograniczenia w pamięci kart i zbyt duże pojemności nie działają. Na moim HTC hero(era G2) mam 2GB i dla mnie jest to jednak za mało. Więc tutaj pytanie, czy mogę kupic kartę 8GB i bedzie ona działała? Np. taka: http://allegro.pl/item835335692_karta_pamieci_kingston_microsd_8gb_micro_sd_24h.html
Ranndolf w Hero bedzie działała kazda karta pamieci (micro SD) do 32 GB (nie wiem nawet czy są juz karty takich rozmiarów 😉 )
pablo183 Są tu na forum użytkownicy co mają znacznie większe karty w swoich bohaterach więc i ta będzie śmigać. Ten temat Kilka razy był poruszany na forum Forum po zmianach, link nie działa Ten wątek powinien rozwiać Twoje obawy.
reset Ja mam SD 16GB i działa super !!! Leszek Jakiej firmy, i której klasy prędkości?? - ja osobiście szukam 16GB class6, w sklepach zagranicznych są do dostania, na allegro szukałem, ale nie wypatrzyłem takowej:))
majczu Jakiej firmy, i której klasy prędkości?? - ja osobiście szukam 16GB class6, w sklepach zagranicznych są do dostania, na allegro szukałem, ale nie wypatrzyłem takowej:)) Szybsza, bez freez`ów będzie jakaś 8GB 6 class. Mam Sandisk`a i śmiga jak szalona. Polecam.