mshaft 0 #1 Napisano 3 Maja 2011 Witam OD niedawna mam desire HD i nie mogę rozkminić jednej rzeczy:( Mam konto na gmail więc oczywiście zsynchronizowałem gmail w telefonie. Wiadomości odbiera ale nie mogę nic wysłać... Każda wiadomość wskakuje do skrzynki nadawczej i tak wisi na statusie "wysyłanie".... te wiadomoście jednak nigdy nie wychodzą ode mnie, adresacie ich nie dostali.... Robiłem ręczną synchronizację, automatyczną, opcję odśwież i nic....wiadomości cały czas nie wychodzą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Neovo 0 #2 Napisano 3 Maja 2011 Jaką masz wersje Gmaila ? Jeżeli masz od niedawna DHD i nie kombinowałeś jeszcze nic z nim to pewnie nie aktualną, zainstaluj sobie aktualizacje Gmaila z marketu, powinno pomóc, no i jeszcze pytanie wysyłasz na WI-FI czy GSM ? Dane w tle masz włączone ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mshaft 0 #3 Napisano 3 Maja 2011 Łączę sie i przez WiFi i przez sieć kom..i w jednym i drugim przypadku jest to samo... "dane w tle"..hmm o co chodzi?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Neovo 0 #4 Napisano 3 Maja 2011 Wyszukaj w markecie Gmail i zaktualizuj jak będziesz mógł, a co do danych tła to: Ustawienia -> Konta i Synchrinizacja -> na samej górze zaznacz "Dane w Tle" Sent from my Desire HD using Tapatalk Pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mshaft 0 #5 Napisano 3 Maja 2011 Ok wielkie dzięki. Jak zrobię to dam znać co i jak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flex 0 #6 Napisano 7 Maja 2011 Mam ten sam problem pod Samdroidem na Spica 5700. Próbowałem czyścić dane Gmaila, restarty i niestety nie pomogło. Nie mogę też znaleźć aplikacji Gmail w markecie aby ją zaktualizować/odinstalować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mshaft 0 #7 Napisano 13 Maja 2011 U mnie problem się rozwiązał sam kilka dni temu dostałem info, że jest gotowa aktualizacja androida na mój telefon. Pobrałem aktualizacje...system się przeinstalował i teraz jest all ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sdsi 4 #8 Napisano 24 Października 2011 Mam ten sam problem pod Samdroidem na Spica 5700.Próbowałem czyścić dane Gmaila, restarty i niestety nie pomogło. Nie mogę też znaleźć aplikacji Gmail w markecie aby ją zaktualizować/odinstalować. mam to samo i kompletnie nie wiem co zrobic... maile odbiera; ale nie wysyla... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dod6 0 #9 Napisano 25 Października 2011 Zobaczcie z włączonymi Danymi w tle, Szybkim uruchamianiem oraz Debugowaniem usb. Synchronizacja też niech będzie włączona. Wysłano z Desire HD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tedeusz 4 #10 Napisano 7 Lutego 2012 (edytowane) Podłączam się do tematu...Mam tak samo (dane w tle włączone) a po wysłaniu maila zostaje w nadawczej i nie odbiera...?! Z jedna kwestią - dzieje się tak po ostaniom update GMail, jak wracam do wersji 2.3.5 to wsio działa. Edytowane 7 Lutego 2012 przez Tedeusz Ustalenie stanu faktycznego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach