lukasz0402 24 #2551 Napisano 21 Grudnia 2015 (edytowane) Poprawiłem, Nie wiem czemu tak sie stało ale podałem link do wersji 3.3 a non stop przekierowuje do 3.2. W poprawionym linku na forum HCT mania jest mirror do wersji 3.3 Połączony post:Gdybym wrzucił wersję 3.3 ale coś by mi nie odpowiadało i chciałbym wrócić do KK to wystarczy flash KK baseband i D802_PATCH_RETURN_KK_droidth.zip, ? Czy jeszcze muszę coś zrobić ? Edytowane 21 Grudnia 2015 przez lukasz0402 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slavomes 269 #2552 Napisano 21 Grudnia 2015 (edytowane) @up Wystarczy ten patch. On juz zawiera KK baseband. Edytowane 21 Grudnia 2015 przez bartekc00 odpowiadając na ostatni post w temacie nie cytujemy go w całości 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukasz0402 24 #2553 Napisano 22 Grudnia 2015 Postanowiłem wgrać wersje 3.3 jednak coś zrobiłem nie tak, logo LG i czarny ekran. Juz nie mam siły bawić się we wgrywanie, rano na 6 ide do pracy. Podejrzewam że mając KK nie mogę przejść na wersję 3.3 . Co więc należy zrobić ? Wrzucić stocka LP i dopiero Cloudy ? Czy możę trzeba coś flashować w recovery dodatkowo żeby móc przejść na wersję 3.3 ? Posiadam najnowsze twrp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
g3rsu 0 #2554 Napisano 22 Grudnia 2015 Możesz zerknąć na temat z cm 12.1, tam masz ładnie wyjaśnione jak zainstalować rom z lollipopa i kitkata. A mi się zdaje że przy tym romie będzie dokładnie tak samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukasz0402 24 #2555 Napisano 22 Grudnia 2015 Wykonałem następujące kroki : 1. flash najnowszego twrp od blastagatora 2. rebot recovery 3. format wszystkiego oprócz pamięci wewnętrznej 4. flash bootstack-d802-LP_30d-Bump-signed.zip 5. flash Cloudy 3.3 Telefon ciągle nie wstaje po pokazaniu sie logo LG. Musiałem ponownie wrzucić wersję 2.2 żeby mieć sprawny telefon. Co mam w takim razie zrobić ? Jakieś sugestie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arczibald1298 114 #2556 Napisano 22 Grudnia 2015 Bootstack nie potrzebny to przez niego miałem tak samo wrzuć sam KK bl i ruszy Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukasz0402 24 #2557 Napisano 22 Grudnia 2015 @ up Kk bl? Moglbys wyjasnic? Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pecet 60 #2558 Napisano 22 Grudnia 2015 @up KitKat Bootloader Wysłano z mojej trzydziesto dwu gigowej gie dwójki 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daveomg 178 #2559 Napisano 22 Grudnia 2015 Zasadniczo to romy stock based lp najlepiej wgrywać ze stocka lp wtedy nic więcej nie potrzeba , bootstackami można przy romach stock based więcej namieszać niż zdziałać jak nie ma się pewności co do postępowania z nimi...Zalecam przeczytanie wątku ,,Bezpieczne Wędrowanie Między Romami w Twrp'' jest aktualny oprócz puntku o wgraniu cm , Cb interesuje punkt 2 z tym , że zamiast wgrywania backupu robisz full wipe i stawiasz cloudiego . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukasz0402 24 #2560 Napisano 22 Grudnia 2015 (edytowane) Skorzystałem z podpowiedzi kolegów wyzej, tzn wrzucenia samego KK bootloadera i poszło bez problemu Połączony post:Aha, no i chciałem jeszcze dodać że autor tego tematu mógłby napisać instrukcję w pierwszym poście jak się instaluje ten system tzn wersję 3.3 jak się ma KK. Kroków jest mało, napisanie instrukcji dużo nie zajmie, czasu a na pewno ułatwi bardzo sprawę, no i bedzie mniej zdezorientowanych ludzi takich jak ja Edytowane 22 Grudnia 2015 przez lukasz0402 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach