cinek1987cinek witam. od niedawna mam magica 🙂 I chciałbym sie dowiedziec czy zeby miec nowsza wersje Androida [obecnie 1,5] trzeba rootować ?? nie ma opcji aktualizuj ?? czy moze nie wyszla jeszcze zadna aktualizacja ?? I czy zeby cos zrobic na pamieci telefonu tez potrzebny jest dostep do roota ?? bo nie moge nic tam skopiowac ani nic :/
[usunięty] cinek1987cinek witam serdecznie 😃 Widzę, że zbiera się tu cała stara gwardia 😃 Jak masz jakieś pytania to wal do mnie na gg. Co do programów explorujących polecam komplet ASTRO + Root Manager
cinek1987cinek @bartek43 1. ok, rozumiem... 2. Mam Astro i tam tez nie mogę :/ @mike1986 heh "zaraziłeś" windowsowców 🙂 a czy da rade zmienic jakoś wygląd ? jakis motyw czy cos??
cinek1987cinek chcialem skopiowac plik mp3 do katalogu z dzwonkami na pamieci i lipa, nie mam opcji "paste" dlatego zrobilem sobie yaki katalog na sdcard 🙂 a do aplikacji to jeszcze nie doszedlem heh naarzie tylko z marketu 🙂
[usunięty] Co do motywów zależy z jakiego ROM'u będziesz korzystał. Generalnie motywy są chyba tylko na cyana.