ghostcasperpl 0 #1 Napisano 19 Czerwca 2014 Witam Jak ustawienia manualna zeby ładnie obraz jak cyfrowy. Nie za bardzo zrobię zdjęcie fachowiec. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ghostcasperpl 0 #2 Napisano 19 Czerwca 2014 Telefon kiedyś zrobiłem zdjęcie było czysto jakość, potem nie pamiętam ustawienia aby czysto obraz ładnie koloru. Który poleca ISO czy auto, już mi nie wiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirek59 3 #3 Napisano 20 Czerwca 2014 Mysle aby zacząc od ustawien Auto i potem powoli zaczynać z manualnymi ustawieniami Do normalnej pogody ( czytaj słonce mało chmur) wystarczy iso 200 W domu jak jest nieci ciemniej to lepiej zapalić lampę zamiast forsować iso Aparat cyfrowy ma to do siebie że "bezkarnie " uczysz się robiąc wiele zdjęć i nie musisz kupować filmu Próbuj rób wiele kadrów i wtedy prędzej to Ogarniesz Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r3jn 4 #4 Napisano 20 Czerwca 2014 im więcej iso tym więcej wpada światła jesli jest pochmurny dzień można pokusić się o zabawę z iso jak jest słonce lepiej auto w ciemnych miejscach niestety ten tel wypada kiepsko Szumy i słabe doświetlenie. ale na dworze efekty super;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r3jn 4 #5 Napisano 22 Czerwca 2014 Mi najlepiej zdjecia wychodzą na 8mpx i 15 mpx Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach