Skocz do zawartości
Jezyna

LG L9 P760 nie działają pewne skladniki systemu

    Rekomendowane odpowiedzi

    Jezyna

    Witam, to mój pierwszy post i od razu z grubej rury.

    A więc... mam L9 od jakiś 3 miesięcy, wszystko działało poprawnie do mniej więcej tamtego tygodnia.

    Telefon przeprowadził aktualizacją samoistnie z ICS na JB,( sieć Play) po przeprowadzonej aktualizacji, w telefonie przestał działać aparat, tył - przód i odtwarzacz wideo?!

    Przeprowadziłem downgrade do 4.0.4 do v10G, nic to nie dało, wciąż ten sam problem, aktualnie wgrałem Rom 4.1.2 v20L i niestety kaszana... składniki systemu nadal nie odpowiadają.

    Może ma ktoś jakiś pomysł, co z tym fartem zrobić?

    Telefon nie był rzucany, zawilgocony, to mój drugi telefon więc jest rzadko używany, większość czasu leży w domu..

    Czekam na waszą pomoc, bo osobiście już nic nie wymyślę.

    ps. Wgrywałem aplikacje typu "aparat" ze sklepu play, to też nic nie daje.

    Edytowane przez Szynku
    Poprawienie tematu

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    dziamot

    wgraj soft 20O metoda by bride potem wykonaj hard reset i napisz czy coś to pomogło

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x