Skocz do zawartości
daredevil.mk

Desire HD Gingerbread - S-OFF, ROOT, Recovery - pełny unblock - poradnik!

    Rekomendowane odpowiedzi

    Dod6

    Jeśli ten sam, to tak coś z systemem bo u mnie na XP działa. Poczyść mu rejestr, defrag etc., a jak nie to pobaw się zgodnością z innymi wersjami systemów.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    chruch

    Witam ponownie .. problem zostal u mnie rozwiazany problemem bylo brak .NET Framework w wersji 2.0 w kompie .. Dod6 dzieki za zainteresowaniem sie mojego pytania !! i nakierowania mnie na rozwiazanie .!! ogolnie cala reszta poszla bez problemu .. teraz tylko zastanawiam sie jaki rom wybrac ;))

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    gusiu

    Miałem brandowany tel w vodafone i jak wiele osób tutaj iało problem z CID incorect pomogł Goldcard. W dziale głównym DHD jest temat o debrandowaniu i tam zamiast wgrywać ten rom wystarczu wgrać ten nasz ale jako zip. I teraz już zrotowany bez loga vodafone tylko mam inny problem nie ma na mój tel. aktualizacji do 2.3.3 dloczego.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Procedura wykonana. Działa !

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    No nie wiem czy to był dobry pomysł, strasznie mi zwolnił telefon. Żeby otworzyć byle co np program do poczty czekam z 10 sec. Zobaczę jak będzie wyglądać sytuacja po wydaniu jakiegoś romu - to są te pączki które się wgrywa po przez recovery (power + vol down) ?

    I jak wróciło wszystko do normy, działa jak należy?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Szwed

    U mnie występuje problem po zatwierdzeniu pierwszej komendy "Error: Device not found" Mam zainstalowany framework i sdk, gdy zresetowałem komupter i próbowałem jeszcze raz wyskoczyło: * daemon not running. starting it now on port 5037 *

    * daemon started successfully *

    error: device not found a potem za każdym innym razem samo device not found

    Ma to jakiś związek z tym, że mam brandowany telefon od t-mobile?

    Edytowane przez Szwed

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Dod6

    @up

    Skoro device not found to może trzeba go dobrze podłączyć? Debugowanie włączone?

    A co do daemon to nie masz przypadkiem Daemon tools na kompie? Tak mi się skojarzyło, no chyba że to czego innego się tyczy :P

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Szwed

    Debugowanie włączone a Deamon tools'a na tym kompie co próbowałem zrobić roota nie mam. A co on ma do rzeczy?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Dod6

    Nie no tak pomyślałem, bo nie wiem do czego się odnosi to "Daemon"

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Szwed

    A ma to jakiś związek z tym, że soft jest brandowany przez t-mobile?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x