Witam,
siedzę od kilku godzin i nie mogę sobie poradzić z androidem. Zacznę od początku, telefon nie czyta mi karty microsd (jak wchodzę w moje pliki - wyskakuje info "Brak włożonej karty pamięci", taka same info wyskakuje jak wchodzę w muzykę). Gniazdo jest sprawne - stwierdziłem tak ze względu na to że po dłuższym czasie 2 na kilkadziesiąt razy udało się wczytać pliki lecz nie można było ich otworzyć, telefon się wieszał. Próbowałem sformatować kartę przez telefon - nie udało się, nic z tym sobie nie robił, sformatowałem przez komputer - FAT32, dalej nie czyta. Szukałem w sieci, przeważnie pisali że coś dzieje się z softem i to chyba stwierdzenie słuszne, wyszukałem na sammobile.com softa z PLAYa, chciałem wgrać przez ODIN'a wyskakuje FAIL, pobierałem także softy z innych stron (sprawdzonych - potwierdzonych przez innych userów że działają) u mnie niestety dalej wyskakiwał FAIL - wszystko robiłem wg. instrukcji (wipe, reset itd). Dodam że jak podepnę pod kabel USB i chce wejść w pamięć wewnętrzna telefonu - jest niedostępna. KIES także nie otwiera plików które są na telefonie, nie można nawet przesłać pliku przez bluetooth.
Próbowałem chyba wszystkiego, macie jakieś pomysły?
Z góry dzięki, jak ktoś chce pomóc, na pewno to docenię.
Pozdrowionka,
Korpi.
---------- Post dołączono 25-07-14 o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano 24-07-14 o 21:11 ----------
Pomoże ktoś ?