Skocz do zawartości
mateusz1994

Ekran nie wyświetla obrazu

    Rekomendowane odpowiedzi

    Mam problem gdy chciałem przejść do andoirda 2.1 to po instalacji nie ma obrazu ale działał fastboot i zainstalowałem odrazu andka 2.3 i dalej nic co mam zrobć żeby to poszło?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Tyra3l

    Nie ma obrazu? W ogóle czy przy włączaniu ? Sądzę, że po prostu Bootimage nie masz xD

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    W cale nie ma obrazu gdy włączam fona to jest wibracja potwierdzająca włączenie ale dalej już jest brak obrazu jak ktoś poda skuteczny sposób do jutra to przeleje mu nagrodę!Dodam jeszcze gdy instaluje system od nowa to pisze download mod

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Mam problem gdy chciałem przejść do andoirda 2.1 to po instalacji nie ma obrazu ale działał fastboot i zainstalowałem odrazu andka 2.3 i dalej nic co mam zrobć żeby to poszło?

    jak miałeś 1.6 i wrzuciłeś kdz'em 2.1 to nie masz bootloga

    post wyżej jest na to rada

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x