lovver czy znajde gdzies dokladny opis instalacji ? co,gdzie i jak ? Forum po zmianach, link nie działa <-tu owego nie ma , to znaczy jest ale nowy uzytkownik moze jak ja nie jest w stanie sie w tym polapać , z góry dziękuje za pomoc.
lovver jeszcze jedno pytanie mialem I7500XXIH9 z Play , teraz mimo nie udanej instalacji mam I7500XXII5 , czy jest mozliwosc przywrocenia pierwszego ?
mariopablo1 jeszcze jedno pytanie mialem I7500XXIH9 z Play , teraz mimo nie udanej instalacji mam I7500XXII5 , czy jest mozliwosc przywrocenia pierwszego ? Jeśli nie zrobiłeś nandroid backup, a sądzę że nie zrobiłeś, to nie możesz przywrócić poprzedniego romu.
lovver jest możliwość że niedługo pojawi się on na forum ? bo na obecnym bateria trzyma mi 10h+- , telefon chodzi jak zamulony i ogolnie kicha ;/
zana 'teraz mimo nie udanej instalacji mam I7500XXII5' ??? Przywróć ustawienia fabryczne, jak nie pomoże - wgraj jeszcze raz, spróbuj IK4
lovver próbuje IK4 ale nie moge rozgryść jak to zrobić , brakuje pliku OPS , chyba potrzeba do tego Recovery a wtedy strace gwarancje przeczytałem rowniez ze po CSC coś sie traci , jednak nie pamietam czy gwarancje
zana Jak to brakuje? wzystko jest podane Forum po zmianach, link nie działa przeczytaj uważnie, po prostu nie podawaj CSC i nic nie stracisz. Recovery nie ma ty nic do rzeczy.