siermar Posiadam smart tv samsung serii6 model 2013 i gdy przesyłam zdjęcia z G3 na niego przez SmartShare to wyświetlają się one w rozdzielczości 480x270 czyli malutkie.. czy to też jeszcze jakiś bug czy ograniczenie od lg? Czy jest jakaś możliwość rozwiązania tego? Czy trzeba będzie doinstalować dodatkowe oprogramowanie?
hakuna U mnie jest wszystko ok, może masz taką rozdz. Ustawioną w aparacie albo z taką były zdjęcia robione.
siermar Nie nie zdjecia sa robione w 10mpx czyli jakies 4k rozdzielczosc ale ciagle przy przesylaniu przez smart share skaluje mi zdjecia do tej nieszczesnej 480x270 rozdzielczosci... Czyli jakby przesylal miniaturki.
[usunięty] A jakiej dokładnie aplikacji używasz do przesyłania zdjęć na Samsunga? Żadne SmartShare mi nie działa. Panowie mam LG G3 i TV Samsung UE48H6400 i za żadne skarby i żadną apką nie mogę wyświetlić obrazu z telefonu na TV. Czasami chciał bym z tego skorzystać a nie tylko z domowego NAS'a. Wie ktoś jak można sparować te dwa urządzenia?
siermar @up no tak samo jak w samsungu. Ja udostepniam obraz tak: wchodze w galerie -> klikam w zdjecie ktore chce wyswietlic -> klikam w 3kropki -> SmartShare po czym otwiera mi sie "dymek" ktory wyszukuje urzadzenia do odtwarzania. Klikam w samsung TV i zaczyna przesylac obraz na telewizor. Problem z mala rozdzielczoscia przesylanych zdjec dalej jest. Mimo najnowszej ver V10J
siermar nie nie smartshare beam to inna technologia udostepniania multimediow musisz szukac SmartShare tak jak to u mnie jest na SS. i klikaj w 3kropki nie w ikonke udostepniania. albo nacisnij i przytrzymaj guzik ostatnio uzywanych apek
[usunięty] Ok. Obraz jest. Piwko leci. Ale faktycznie zdjęcia są tak jak by skompresowane do tragicznej jakości. Poprzez screen mirroring z Galaxy S5 zdjęcia leciały takie jak były zrobione.