I ja dorzucę swoje 2 grosze do tej rozmowy.
Od momentu kiedy dostałem ten telefon w swoje ręce ciesze się nim jak dziecko. Rewelacyjny system, prosty w obsłudze, intuicyjny i dający mnóstwo możliwości. A jeśli chodzi o update do nowszych wersji androida. Tak jak majczu wspomniał Istnieje XDA, które zawsze przyjdzie z pomocą. Jeśli HTC zawiedzie podejrzewam, że użytkownicy tego forum staną na głowie by ten telefon był, w miarę możliwości, na czasie. a Nokia i inne tego typu telefony i aktualizacje ich oprogramowania...Boże ile osób używających "słuchawek" tych firm jest na tyle świadomych by dokonać ew. upgreat'ów?? nikt... telefon działa?? wysyła smsy?? dzwoni?? TAK!! więc co to jest UPGREAT?? Zatem cortesss, sprzedaj Hero i zakup sobie coś mniej wymagającego. Przez osoby takie jak Ty telefony tego typu zawsze będą krytykowane...
A jeśli chodzi o Twych kolegów z pracy. Cóż z tego, że to magistrzy i to JESZCZE prawa. Nic wielkiego i nieosiągalnego. To takie same osoby z krwi i kości jak Ty i ja. Tak samo muszą pracować, płacić podatki czy oddychać. A jeśli są ignorantami to bardzo mi przykro z tego powodu.
I na sam koniec powiem jedynie, że nie jestem szalonym "funboyem" HTC. Nie jest to moja "religia" i nie dam się pociąć na kawałki by bronić tej marki do upadłego. Jestem jedynie ŚWIADOMYM użytkownikiem telefonu, który zakupiłem.
z partyjnym pozdrowieniem 🙂
EDIT: Ps. I jeszcze dodam, że APARAT do robienia zdjęć to mam owszem...ale NIKONa. Jeśli używasz aparatu w telefonie to nigdy nie uzyskasz tak cudnych zdjęć. No ale przecież teraz wszystomające telefony potrafią także i obiad ugotować. Zapomniało mi się.
z partyjnym pozdrowieniem 🙂