fajnlop Jak robie zoom to telefon robi wieche. Przed zawieszeniem pisze aparat niedostepny. Bez zooma tel normalnie robi zdjecia. Pomaga restart telefonu. Mam Ce1
fajnlop Nie pomoglo. Nawet zmienilem zapisywanie na pamiec wewnetrzna i nic. Teraz jak wlaczam aparat to mam czarny ekran i widze tylko ikonki od aparatu.
YariAshigaru To jak masz taki problem to oddaj na gwarancje i nie grzeb sam bo możesz jeszcze bardziej coś uszkodzić niż naprawić. Wysłane za pomocą Xperia Z1 Tapatalk Pro.
fajnlop To pewnie wina softu! Kilka dni dobrze dziala a jednego dnia bach. Szkoda ze sony ma taki soft niedopracowany.
Kubaan88 To spróbuj zainstalowac jakiś mod do aparatu z forum. Jeżeli to nie pomoże zrób kopię systemu i przez flashtoola wgraj system od nowa, z pełnym wipe. Możesz też spróbować przywrócić do ustawień fabrycznych lub przez PCC "napraw system".. Któraś opcja powinna pomóc 🙂
Poohatek Mnie też się zdarzyło, że aparat odmawiał posłuszeństwa zawieszając się po zrobieniu foty. Nie pomogło przywrócenie ustawień aparatu. Natomiast pomogło przywrócenie ustawień i jednoczesne wyłączenie i włączenie telefonu. Póki co jest wszystko ok.
piotrzet23 Nie wiem od czego to zależy. Ja problemów takich z aparatem nie mam robię dużo zdjęć. Natomiast kolega ma ten sam model i występują te problemy które opisał Poohatek. Mamy tą samą wersję customizacji jak i te same numery kompilacji.