Jak w temacie czy tą kartę a przynajmniej dane da sie uratować 🙁 ?
A było tak, zainstalowałam moda xposed z XDA, który skaszanił mi totalnie telefon i zniszczył micro SD.
Po jego instalacji i włączeniu, sprawił, że większość aplikacji miałam w stanie - WYŁĄCZONY i tylko WIPE mógł pomóc, Niestety jeszcze zanim zrobiłam WIPE okazało się też, że tel, przestał wykrywać Micro SD. Wyjęłam wsadziłam i wyskoczył komunikat, że karta jest pusta, lub ma nieobsługiwany format.
Telefon karty nie widzi w żadnym programie. Komputer widzi ale jako niesformatowaną. Sformatować się karty nie da nijak bo rzekomo jest chroniona przed zapisem... (sprawdzałam LOCK na adapterze). Więc włączyłam CMD DISKPART i dałam "clear readonly" ale także nic. Diskpart widzi na tej karcie system plików RAW i kartę jako "zdrowa"
Mam więc wrażenie, że dane na tej karcie się ostały tylko nijak żadne urządzenie jej nie widzi. Ja bym nawet olała te dane i ją sformatowała, bo mogę je zawsze odzyskać jakimś programem ale nie da się jej wyczyścić. Próbowałam kasowania partycji, formatu itd... Dane na niej są dla mnie bardzo ważne i zależy mi na ich odzyskaniu.