rapmaniak Siemka, chciałbym zmienić Nexusa 4 na coś do 900zł, może być używany. Od telefonu oczekuję : -androida 4.2 + -dobry aparat z przodu, chciałbym właściwie jak najlepszy -dobry aparat z tyłu, będę robił zdjęcia notatek -minimum 16 gb wersja, nie musi być rozbudowywana o karty sd -dobry odtwarzacz muzyki Jakie są Wasze typy? 🙂
Arlon S3 Lte? Aparat tylni dość dobry, android jest 4.3 (problemy z deep sleepem niestety), pamięć 16GB + karty pamięci, jakość dźwięku (bo chyba o to chodzi w "dobrym odtwarzaczu muzycznym"? - uznaje to jako odtwarzanie, bo odtwarzacz to możesz sobie ściągnąć ze sklepu play 😛) stoi na bardzo wysokim - wolfson jednak dobrze gra 😉 Tylko co do przedniego aparatu się nie wypowiem, bo nigdy nie zrobiłem żadnego zdjęcia przednim mając s3 a:/
norbert7455 s3 lte, ma dobry aparat, Android 4.3 i chip muzyczny wolfson więc lepiej się słucha niż na nexusie 😃 Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
rapmaniak Drodzy koledzy, miałem S3 i jakoś nie chciałbym wracać to już troszkę starawy telefon, plus pamiętam,że pisząc smsa potrafił się zcinać ;x
Arlon A może Note 2? To samo co s3lte tylko lepszy ekran i bateria? W tej cenie nie wymagaj też jakiegoś wielkiego skoku w stosunku do s3 czy nexusa.
arus082 No, notę 2 będzie najlepszy, bateria swietna, ekran również , chyba jakaś wersja ma chip Wolfsona, rysik S-Len, do gier, internetu itp świetny i za rok będzie nadal wydajny choć będzie pewnie notę 6 hehe 🙂
norbert7455 nom i w note masz kitkata 😃 w s3 lte to wciąż zagadka 😃 Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Arlon @up tylko Ty jeszcze się łudzisz, że dostaniesz. Szanse na to są maluuuuuuuuuutkie 😉 Niestety taka już jest polityka samsunga ;3
iTENS Szukaj Sony Xperie Z lub Z1. Lepiej Z1 ale to byś musiał poszukać po komisach. Aparat z tyłu w Z1 - 20 mpx, Z-13mpx. Aparat przód w Z i Z1 - 2mpx.
norbert7455 @up tylko Ty jeszcze się łudzisz, że dostaniesz. Szanse na to są maluuuuuuuuuutkie 😉 Niestety taka już jest polityka samsunga ;3 nie tylko ja 😃 ale wiem, Samsung robi dość dobre telefony z dobrym aparatem, ale wykonanie, aktualizacje to porażka :/ Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka