DjMloDy1412 Witam wszystkich:) Sprawa jest tego typu, ze w moim L5II nie mam podlaczonych sluchawek (jack), a telefon je wykrywa przez co nie moge normalnie rozmawiac, sluchac muzyki itp. Przywracalem ustawienia fabryczne, lecz to nic nie dalo, sprawdzalem gniazdo i tez nic. Mogl by ktos pomoc? Z gory dzieki 😉
DjMloDy1412 To juz tez sprawdzalem:), wedle mnie to na 90% wina andtoida, bo jak odpinalem sluchawki to telefon sie troche zlagowal, teraz ogolnie jak podpinam sluchawki to glosowa wszukiwarka google wlacza
DjMloDy1412 Byl by ktos w stanie mi podeslac linki do programow i jakas instrukcje? Bo jedyne ktore udalo mi sie znalezc przez kilka dni to tylko do zwyklej l5, a nie do l5 II Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka
DjMloDy1412 Dzieki za pomoc, wroce po pracy do domu to bede dzialal, jeszcze teraz takie pytanko z ciekawosci jakiego wgrac najlepiej? Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka
DjMloDy1412 Po wgramiu nowego adnka 10p smiga wszystko ok, ale okazalo sie ze wina wyl spalony wzmacniacz w tel, wiec nie obylo sie i tak bez serwisu 🙂 koszty naprawy to okolo 20 do 30 po znajomosci 🙂