Cześć. Moja Xperia cierpi na bardzo poważną dolegliwość która przyprawia mi ból głowy odkąd przeszedłem na CM11. Samoczynne wyłączanie się Xperii jest BARDZO wkurzające, bo muszę łapać za kawałek plastiku otworzyć telefon i wyciągnąć wtyczkę baterii. Na dodatek FULL WIPE w CWM i flash CM na nowo. Zdarzyło mi się to już parę razy, a nie chce wracać na 4.3. >🙁>🙁
I tu mam do Was takie pytanie. Czy ktoś gdzieś nie natrafił na alternatywny kernel dla CM11? Kiedyś miałem to samo na DoomKernel'u v9 nowa wersja załatwiła sprawe całkowicie i tak sobie myślę, że tu też jest w tym problem. 😉
+Zaledwie po 3 godzinach użytkowania czystego CM11 Telefon się znów wyłączył. Nosz K$%^&*A. Chyba zastanowię się nad sprzedażą tego telefonu. Trace cierpliwość. Jeśli będzie to samo na Carbon Rom wystawiam telefon na allegro:). Jest jakiś kernel pod T ???
+Widzę, że nie ma żadnych odpowiedzi, więc zamierzam sam znaleźć przyczynę i sam ją naprawić. Testuje różne kernele z różnych systemów 4.4.4 i dobrze jest na "jednorożcu". Te właśnie zgony zdarzają się w nocy więc postanowiłem zostawić telefon z uruchomionym LogCat'em na kompie i myślę, że niedługo poznam przyczynę tego i postaram się innym zbudować FIX'a dla urządzeń z tym samym problemem.
To byłoby na tyle w tym temacie.