-P^R-S.T.O Witam, Kupilem na alledrogo xperie sp od goscia co dostal z orange ale nie lubi androida, wszystko pieknie ale na klapce na dole jest to poranaczowe logo... Jak sie tego pozbyc?
rychu210 Sa dwa wyjscia albo mozesz je zdrapac albo kupic nowa klapka np. na allegro :PP ORYGINALNA KLAPKA BATERII SONY XPERIA SP CZARNA (4466940601) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
hasztagL Masz dwie opcje. Albo wydrapać dziurkę, albo podrapać całą klapkę i udawać że tak ma być. Zdrapać bez śladu się nie da, jedynie nowa klapka.
SowSowi papier ścierny o małej gradacji np hmm 1500, problem w tym że klapka jest pokryta gumo farbą jeżeli można to tak określić i nie wiadomo ile trzeba by ścierać aż zniknie logo nie wiadomo czy nie zetrzesz tej farby do samego plastiku i jak to będzie to wyglądać chyba bardziej opłaca się kupić klapkę fortuny to nie kosztuje.
Shadi Szkoda ci 15 złotych na klapkę? Skończy się tak ze ja zniszczysz i i tak będziesz musiał nowa kupić.
-P^R-S.T.O No o to chodzi, zanim juz wydam te 15zl wole czegos sprobowac bo moze sie uda a jak nie to i tak i tak bed emusial kupic 😛
Zenderable Kup sobie naklejkę na klapkę z jakimś fajnym rysunkiem - fajnie to wygląda i ochrania lekko. 😉
maslakgit Miałem 2 wersje SP. Jedną bez loga a drugą z. Wgrałem oryginalne oprogramowanie od sony bo Orange to śmietnik jedynie spowalniający telefony. I tak pomyślałem żeby zdrapać to szpecące logo i... Nie dasz rady 😃 Próbowałem wszystkim i nie przyniosło nic efektu. Więc kup klapkę i tyle 😃