Alan89 Witajcie, wyselekcjonowałem oto te telefony, nie wiem co wybrać, czy L9 II jest wart zachodu? na pewno ma najniższą cenę, bardzo podoba mi się one mini, jednak każdy używany z aledrogo ma popękaną ramkę, WTF? :zdziwko: wada fabryczna? One X - nieco stary - były flagowiec szkoda ze 4.4 nie będzie z sense 5.5 🙁 jak obudowa w tym modelu? trwała? aparat jak u was działa? dobrze czy przeciętnie w tym modelu? proszę o pomoc i doradę. Telefon ma służyć co najmniej rok..
psz3mo Na pewno odpuść HoXa, chyba że chcesz ładować baterię 2 razy dziennie, jego lata już minęły. HoX mini jest nieproporcjonalnie duży w stosunku do wielkości ekranu. W :9 II tylna klapka jest dość tandetna. Najlepiej napisz jaki masz budżet, to się coś wybierze.
Alan89 Mój budżet to 700-800 zł, jednak wolałbym mniej wydać jesli nadarzy się okazja.. Samsungów nie chcę, Soniaczy - SP, Z nie chcę. Wiem że skreślając obie marki daje sobie bardzo mały wybór..a;(
Alan89 Podwyższyłem budżet, no i zdecydowałem o zakupie mniejszej wersji HTC One m8. Kupiłem dość okazjonalnie za 1100 zł nówkę nieśmiganą w komplecie. :DDD
patry77 One mini 2? Po co przepłaciłeś, skoro w tej cenie mógłbyś mieć 200x lepszego g2 lub z1 Wysłane z mojego MT11i przy użyciu Tapatalka
Alan89 G2 już miałem, tuz po premierze.., Xperii nie chciałem, ich wygląd mi się przejadł..a:/ telefonu ze stajni HTC nie miałem nigdy, a już niejedne legendy krążą na temat tej marki oraz namowy mojego kolegi wygrały 😉 telefon jest w moich rękach od rana i jestem zachwycony. Nie sądziłem że android może być tak szybki..:E
patry77 No ok. Ale taki htc one m7 bije na łeb one mini 2. Przedewszystkim wydajnością. Wg mnie, teraz kupowanie one mini 2, s5 mini mija się z celem, skoro taniej można mieć dużo lepiej wyposażonego, zeszłorocznego flagowca. Wysłane z mojego MT11i przy użyciu Tapatalka
Alan89 No to prawda, jednak nie mogłem dłużej być bez telefonu, a na wszystkich aukcjach nie było zadbanego M7 a:( Mini 2 nie jest taki zły jak narazie. Narazie rozkoszuję się jakością głośników, kisiel w majtach :E przydałby się taki bajer do tego jak w motoroli E398 - "wibrujący bass" to by był odlot.. :szok: