arus082 Witam, kolega ciągle szukaale nie moze sobie znaleźć smartfona i zakładam mu wątek bo on nie ma konta. Który będzie lepszy do: - najwazniejsza bateria i jakość dźwięku na słuchawkach i glosniku, do internetu, gier(!) GTA itp wymagające gry. Ps. Rozmiary z ultra mu nie przeszkadzają .
hitman12 Potwierdzam,do gier Note 2 jest już zbyt słaby,RR3 tak tnie że odechciewa się grać,za to wszystkie pozostałe funkcje aparat,bateria,odtwarzanie mediów,muzyka,net są w porządku.
arus082 On mówi, że 6.4 mu nie przeszkadza ale czy to będzie dokuczliwe, jesli tak, to w jaki sposób 🙂 Notę 2 nie poradzi sobie z grami?
hitman12 Zainstaluj sobie jakąś wymagającą grę to zobaczysz jak sobie radzi.Real Racing 3 tnie,to samo GT Racing 2,Zen Pinball też chodzi niezbyt płynnie zwłaszcza w trybie lepszej grafiki.
arus082 No zainstalowałem i na prawdę niemiłosiernie tnie, czyli zostaje z ultra i może Galaxy mega 6.3?
patry77 Co tu porównywać mega do ultry? Oczywiscie ze ultra jest 1000000x lepsza. Wysłane z mojego MT11i przy użyciu Tapatalka
arus082 Tak, tylko ze ultra jest droższa, albo z ultra ze stluczonym lekko dotykiem ale dziala, lub na rocznej gwarancji MEGA 🙂
patry77 Dotykiem czy szybką? Do ilu zł? Bo ultre spokojnie kupisz nówkę za trochę ponad 1000 Wysłane z mojego MT11i przy użyciu Tapatalka
arus082 Dotyk działa więc chyba szybka, on sije zamienia i ma te dwa do wyboru do jutro więc robić ? Brać mega czy pakować się w Ultre?
patry77 Brać, jeśli szybka nie przeszkadza, to nic ino brać 😉 Wysłane z mojego MT11i przy użyciu Tapatalka