kamil_w Szukam sposobu na zrobiebie pełnego backupu / obrazu systemu bez instalacji custom recovery. Mam Samsunga Galaxy Note 3 z rootem, ale nie mogę zainstalować custom recovery, bo nabiję flagę Knox. Jakieś pomysły?
kamil_w Przeczytaj swój post i sprawdź do czego jest Mobile Odin. Może się zorientujesz, że piszesz głupoty.
kamil_w Właśnie nie. Coś u mnie powoduje, że po odłączaniu od Internetu muzyka przestaje grać. Próbuję ustalić co. Po przywróceniu ustawień fabrycznych problem znika, a jak już mam wszystko ustawione to znów się pojawia. Nie mam ochoty konfigurować już telefonu po raz enty, a custom recovery nie zainstaluję, bo korzystam z Knoxa.
stark2991 No to moim zdaniem właśnie TB jest Ci potrzebny. Instaluj apki po jednej i sprawdzaj a w końcu dojdziesz do tej która powoduje problem. Jakiego odtwarzacza używasz? Masz jakieś antywirusy, firewalle?
Peri_Noid A ja sugeruję zainstalować coś w stylu Autostarts i sprawdzić, co jest podpięte pod event zmiany połączenia. Może to da coś do myślenia (nie musi nic wykazać, ale może...).