ztev Jaki telefon z tych dwóch warto kupić? Potrzebuje przede wszystkim: -dobrej baterii minimum 2300mAh, -wcdma 900 (aero2), -ekran max 5cali, -dobrze działający gps -rozdzielczość min. 720 x 1280 px -dobrą jakość wykonania Który z tych telefonów warto wybrać, a może jakiś inny ?
patry77 Na zte gps nie działa dobrze. Na żadnym mediateku. Polecę jiayu g4s, miażdrzy te telefony. Po aktualizacji do kitkata gps działa lepiej, ma 8 rdzeniowy procek, świetną jakość wykonania i baterię 3000mah 😉 Wysłane z mojego MT11i przy użyciu Tapatalka
psz3mo Na MTkach jest słabo, bo się producenci telefonów nie przykładają, żeby to wszystko sensownie połączyć, a w chinach GPSu się praktycznie nie używa. Na Honorze 3c GPS radzi sobie bardzo dobrze, o czym można poczytać na ##### (mam tablet Asusa na MT i z GPSem wcale nie jest źle.).
krzychuu Ja mam na oku oprócz tych dwóch telefonów jakie kolega wyżej wymienił Asusa Zenfone 5, co o nim sądzicie ? Czy bateria przy sporadycznym użytkowaniu (1karta sim aktywna 2G, 30min dziennie aero2, 30min WIFI) wytrzyma 2-3 dni ?