Flynn INSTALACJA Zaflashuj kernel "boot.img" - ZAWSZE UŻYWAJ KERNELU Z PACZKI Przejdź do recorvery Wipe data / dalvic / cache / system Zainstaluj Zip Zainstaluj Gapps LISTA ZMIAN Gerrit Code Review POBIERANIE AOKP.co: anzu ZRZUTY EKRANU ORYGINALNY WĄTEK XDA [ROM] [4.4.4] AOKP :: kitkat :: Xperia Arc /… | Xperia Arc | XDA Forum WSZYSTKO ROBISZ NA WŁASNE RYZYKO ODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA EWENTUALNE USZKODZENIE TELEFONU PONOSISZ TY
dudo66 Ciekawy romik.Zabieram się za testowanie 😉 Edit:// Wrzuciłem i wyrzucam 😛 Jak na razie za dużo błędów i niedociągnięć.Nie bardzo nadaje się do codziennego użytkowania.Czekam na bardziej dopracowane wersje.Wydaje się dość szybki mimo wszystko - 408MB ramu 🙂
SmOoUk siemanko, mógłby mi ktoś przedstawić instalację krok po kroku? 😃 ---------- Post dołączono o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- siemanko, mógłby mi ktoś przedstawić instalację krok po kroku? 😃
Ghost_Face W dziale dla Xperia P znajdź wątki dla romu Cm. Tam jest gdzieś poradnik jak instalować tego typu Rom-y.