Witam wszystkich forumowiczów,
Mam problem z odtwarzaniem muzyki na swojej zet jedynce, mianowicie zauważyłem najprawdopodobniej pauzowanie muzyki w trakcie zmiany podłączonego bts-u co wiąże się również z chwilową utratą łączności transmisji danych komórkowych. Często miałem ten problem w konkretnych określonych miejscach gdzie traciłem zasięg jednej sieci i podłączałem się pod drugą, często w tych samych miejscach. Ostatnio właśnie zauważyłem, że po pauzie stracił zasięg i transmisję danych oraz podłączył się pod inny bts. Początkowo upatrywałem problemu w jakiejś aplikacji typu "Audioteka" ale to raczej nie to. Najczęściej słucham muzyki w samochodzie po bluetooth'ie do radia jednak sprawdziłem, że problem występuje również na głośniku wbudowanym. Pauza załącza się na każdym odtwarzaczu. Mój rom to KitSlim AMG 9.0 i kernel F(X)TrinityUltimateKernel-V1.7. Przed instalacją każdego romu robię full wipe więc to raczej nie wina po stronie instalacji softu. Nikt kto używa tego romu czy kernela nie zgłaszał podobnych problemów.
Czy ktoś z was miał może podobny problem bądź wie jak go rozwiązać?
Pozdrawiam,