ProBodyV2 Witam! Poniższe zdjęcie opisuje cały problem dodam tylko że kiedyś w tym tablecie (FunTab 7.0) zmieniałem coś w plikach systemowych aby to karta sd była pamięcią wewnętrzna czy jakoś tak... potem po wyjęciu sd tablet normalnie działał tyle że później go nie używałem (ok 4 miesięcy) i jak go ostatnio naładowałem i uruchomiłem to włączył się w języku Chińskim. cos.jpg | kokos55 | Fotosik.pl
stanax Odinstaluj darmowe aplikacje (tak na ~4MB w sumie), które zawsze możesz pobrać z powrotem. Zainstaluj w zamian i uruchom CCleaner / klik - chyba musisz być zalogowany w Google Play. Nie wiem, czy ten sposób na pewno pomoże, ale warto spróbować.
stanax Wyłączyć urządzenie Nacisnąć i przytrzymać przycisk V+ Trzymając przycisk V+ nacisnąć przycisk uruchamiania i trzymać obydwa przyciski przez ~10 sekund Powinien uruchomić się "Android system recovery" Wybrać opcję "wipe data/factory reset" poruszając się przyciskami V- i V+ Zatwierdzić przyciskiem uruchamiania Następnie należy przejść do pozycji "yes" i ponownie zatwierdzić przyciskiem uruchamiania Po wykonanym resecie wybrać opcję "reboot system now"