drnkamil Witam. Otóż przez przypadek w telefonie wybrałem zamiast touchwiz ten drugi, prosty luncher, gdy wróciłem do touchwiz niektóre ikony mają dziwny wygląd, nie powróciły do swojego pierwotnego stanu i nie wiem gdzie to przestawić. Jest w stanie mi ktoś doradzić w tym temacie?
jeronimo zrób screen i wstaw aby zobaczyc o które ci chodzi, jesli masz na mysli ikonke galaxy apps to ona jest taka inna niz była poprzednio. Na inne moje nie patrz bo to z romu customowego. Tutaj chodzi tylko o galaxy apps
drnkamil Np ikona wiadomości, zamiast koperty jest napis i jeszcze kilka ikon. To się stało jak przez przypadek włączyłem ten drugi launcher
jeronimo Ale restartowałeś sprzet ponownie po tej zmianie? Jesli nie to może zrestartuj. To jeśli nie masz ważnych danych to przywróć ustawienia fabryczne i wtedy zobacz.
drnkamil Reset oczywiście był robiony. O ustawieniach fabrycznych myślałem ale jak na razie wolałbym tego uniknąć gdyż nie chciałbym stracić wszystkich ustawień itp.
GRIZZLY1 Spróbuj włączyć ten prosty TW z poziomu ustawień i wyłączyć go jeśli tak nie robiłeś. Rozumiem że miałeś jakiś drugi launcher poza TW przedtem?
drnkamil Pogrzebałem w ustawieniach dziś i udało mi się to zmienić, wszystko powróciło do normy. Dzięki za pomoc panowie. Temat można usunąć.