kinomam0 W tym temacie wrzucamy screeny swojego telefonu ;-) Nie wiesz jak zrobić zrzut ekranu? Naciśnij jednocześnie klawisze power i ściszania
Duals kinomam0 - Jak edytowałeś System UI w Twojej M2? Jak widać u mnie też wieje zwykłym wyglądem ;p
kinomam0 Przy pomocy Xposed ;-) Wrzucasz Gravitybox i Android L navigation i masz :-) Mam też najnowszy sklep play, animacje z eLki i różne takie
bosiak25 rix98 no jasne że można to jest apka z google play 🙂 czymaj:) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.badroboapps.beautiful&hl=pl
krzycho59 Witam wszystkich,jestem od paru dni posiadaczem M2 i powoli zaczynam się do niego przyzwyczajać(uczyć😉). Mam takie pulpity 😉: I jeszcze taki:
m@ciek_7 Witam mam dwa pytanka czy mogę sobie zmienić inne ikonki na pulpicie i w menu bez wgrywania innego romu? np. takie jak ma krzycho59 lub lozohcum 🙂 i powiedzcie mi co oznacza ta ikonka bateria w dłoniach bo tak to widzę 😃 na górnym pasku.
Duals i powiedzcie mi co oznacza ta ikonka bateria w dłoniach bo tak to widzę 😃 na górnym pasku. Tryb stamina, czyli oszczędzanie energii.
krzycho59 Witam mam dwa pytanka czy mogę sobie zmienić inne ikonki na pulpicie i w menu bez wgrywania innego romu? np. takie jak ma krzycho59 lub lozohcum Ja akurat edytowałem SystemUI.apk i oprócz tego używam np do zmiany ikon (niektóre) na pulpicie Desktop VisualizeR.apk. Oczywiście w obu przypadkach - Root 😉 .Lubię trochę "inną" grafikę niż w "fabrycznym" wydaniu 🙂. Rzecz gustu....
m@ciek_7 A co to jest ten root? zmiana romu? Krzycho59 fajne masz te ikonki i górną belkę też chcę takie 😉