kredz1 Witam. Ostatnio mój miniacz zaczął strasznie lagować, czasami nie da się nawet do nikogo zadzwonić. Posiadam miniacza z simlockiem na orange i stąd postanowiłem wgrać czystego oryginalnego androida. Jako, że się na tym nie znam czy mógłby mi ktoś napisać skąd mogę go pobrać i jak krok po kroku zainstalować.
marcinadd Zobacz dział Romy i modyfikacje Wgrywanie stocka odinem. Wysłane z mojego GT-S6500D przy użyciu Tapatalka
Dragon16 Proszę bardzo, chwilka szukania w dziale ROMy & Modyfikacje:) Forum po zmianach, link nie działa - instrukcja wgrywania Firmwares | SamMobile | Page 3 - Stock ROM 2.3.6 dla Polski
Klik218 Sorki za odkopanie znajomy chciał przywrócić ustawienia fabryczne i android się wysypał po włączeniu jest żółty trójkąt i odpala CWM czy będzie działać jak wrzucę Rom na kartę pamięci i zainstaluję rom od nowa przez cwm? i skąd wziąć czysty rom? model to GT-S6500D
marcinadd Wystarczy poczytać o recoveryloop. Należy wgrać cwm odinem 6.0.3.3b lub przez cwm (aktualizacja) 6.0.4.5 Wysłane z mojego GT-S6500D przy użyciu Tapatalka