GL2SD w przypadku mojego telefonu nie chce działać poprawnie dla każdej z gier. Np da się przenieść bez problemu Fruit Ninja, czy Jungle Run, ale już Dead Triggera 2 nie da się, bo przenosi samą aplikacje bez jej danych. Czyli w przypadku L7II działa tylko na gry, które nie mają osobnych danych aplikacji. Niemniej jednak nie wiem, może w przypadku L90 zadziała. Musiałbym poprosić brata o użyczenie telefonu, bowiem ja jeszcze nie posiadam tego telefonu. No i tak jak Napisałeś, jeszcze wadą tego rozwiązania jest to, że trzeba mieć miejsce na całą grę w pamięci wewnętrznej, mam ten sam problem, go gdy mam zaaktualizować Dead Triggera 2, to muszę go odinstalować i zainstalować ponownie, bo nie mam już miejsca na pamięci wewnętrznej na pobraną aplikację i jej dane, która ma zastąpić posiadaną, starszą wersję. Normalnie czuję się, jakbym używał mojej poczciwej X8 w jej pierwszych wersjach oprogramowania (Donut i Eclair), gdzie każdy megabajt był dla mnie cenny, bo dopiero nieoficjalny rom 2.3.7 pozwalał na przenoszenie aplikacji na kartę SD. Taki mały wehikuł czasu 🙂. Pozdrawiam.