HejterskiPL Witam. W tym tygodniu przyjdzie od mnie moja eM2. Planuje zrobić roota i zainstalować kilka fajnych rzeczy. Na 100% zainstaluję ViPER4ANDROiD. Co jeszcze możecie polecić z modów, które będą kompatybilne z M2? I jak zrobić żeby na pasku na górze mieć godzinę na środku i licznik danych? Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
B0wCr4ftPL Xposed z internetu, zainstalować w nim FrameWork, restart, i instalacja z Xposed GravityBox 😉 Sojusz z GKeyBoard+TapaTalk= POST ;>
HejterskiPL Xposed z internetu, zainstalować w nim FrameWork, restart, i instalacja z Xposed GravityBox 😉 Sojusz z GKeyBoard+TapaTalk= POST ;> Co daje Xposed i GravityBox? Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
kinomam0 To w skrócie daje Gravitybox Xposed jest ogromnym narzędziem dzięki modułom , a które dają niemalże nieograniczone możliwości w modyfikowaniu nie tylko wizualnym ;-) Polecam bo jest to obowiązkowy program
HejterskiPL To w skrócie daje Gravitybox Xposed jest ogromnym narzędziem dzięki modułom , a które dają niemalże nieograniczone możliwości w modyfikowaniu nie tylko wizualnym ;-) Polecam bo jest to obowiązkowy program Dzięki, coś jeszcze poza GravityBoxem możesz mi polecić? 😉 Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
HejterskiPL Dzięki serdeczne. A poza Xposed masz jakieś inne mody? Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2