To była nazwa kodowa projektu. Yet Another Android Texting App, z nadzieją, że będe móg zmienić ją w akronim rekurencyjny: Yaata Amazing Android Texting App. Brałem pod uwagę inne nazwy, jak np AmiTexter, z uwagi na sentyment do pierwszego mojego komputera na którym nauczyłem się programować🙂.
BTW. Swego czasu, pisałem do wszystkich możliwych devów aplikacji sms. zachęcony tym, że developerzy innych aplikacji śmiało implemetowali moje pomysły, ale dostawałem zazwyczaj odpowiedź, że fajne, ok, pomyślimy nad tym i... du*a. Stwierdziłem więc, że sam stworze apliację jaką sobię wymyśliłem. Taką jaką sam chciałem używać i pośwęce na to czas (bardzo dużo czasu), choćbym miał być jedynym użytkownikiem tej aplikacji.
Po pierwszej prezentacji wideo na tym forum, ostro dostałem po głowie, ale w sumie wyszło na dobre. Uznałem to za konstruktywną krytykę.
Nie obiecuje sobię po tym projekcie zbyt wiele. Nie stwrorzyłem go z pobudek finansowych, choć nie ukrywam, że klepię biedę, ale najbardziej motywujeą mnie posty, że to jest dobre.