Witam,
jestem posiadaczem xperi x10 mini pro, takze wydaje mi sie ze to bedzie ogromna roznica jezeli przesiade sie na ktorys z wymienionych modeli w tytule.
Wymagania:
- telefon moze miec max 5" (G2 jest wyjatkiem)
- nie moga byc to telefony chinskie itp
- prawdopodobnie telefon bedzie brany w x-komie lub w play, allegro nie wykluczam, ale raczej odpada ze wzgledu na gwarancje
- nie wykluczam takze wgrania jakiegos ROMu w przyszlosci
- zalezy mi na jakosci mp3 na sluchawkach, (mam AKG K511)
- wyswietlacz, wiem ze to bedzie duza roznica co do mojej xperi, ale nie chce byc zawiedziony przy takiej cenie
- tylko nowe telefony wchodza w gre
Tak wiec, to sa modele na ktore zwrocilem szczegolna uwage:
-Z1, na plus oczywiscie wyglad oraz interface, obawiam sie wyswietlacza, wg niektorych, posiadajacy wyblakle barwy,
- G2, jedyny telefon ktory mialem okazje potrzymac w rece, no i bardzo spodobal mi sie wyswietlacz oraz te minimalne ramki, minusem jest tutaj 16gb pamieci, a takze tylna klapka ktora sie blyszczy i do ktorej mam obawy
- N5, na plus czysty soft i aktualizacje od google, minus to bateria
- Z1C, wiem ze jest to troche inny przedzial, ale tez nie wykluczam tej opcji, na plus oczywiscie rozmiar i wykonanie, minus to soft? na kory sa skargi po aktualizacjach (jezeli sie myle to wyjasnijcie mi, prosze), nie wiem jak jest tutaj z aparatem w porownaniu do Z1 i G2
Chyba tyle jak na razie, mozecie podawac takze inne modele, ale raczej bez samsungow, nigdy nie mialem i chyba nie chce miec :/
Proszę teraz o Wasze propozycje oraz "za" i "przeciw". 😉