Witam
Poszukuje jakiegos tabletu, ktory moglby zastapic moj komputer w kwestii rozrywki, tzn w w grach, ogladaniu filmow, przegladaniu internetu itp
Czego oczekuje od tabletu
- 10 cali (wedlug mnie, 7 cali bedzie zbyt maly)
- aby dzialalo w nim jak najwiecej gier, rowniez tych bardziej wymagajacych, nie musi byc na full detalach oczywiscie (tytulow dokladnie nie podam, bo rzadko dotychczas grywalem na telefonie, bo nei bylo to zbyt wygodne, ale na swoim starym pentagramie combo 4-core grywalem w takie gierki jak real racing 3 oraz nfs most wanted i plynnosc tych gier na telefonie byla dla mnie wystarczajaco, choc nie mam pojecia zbyt duzwgo, czy one sa jakos bardzo wymagajace sprzetowo :] )
-3g nie jest obowiazkowe
-ogolne dobre/stabilne dzialanie systemu
-wygoda w przegladaniu internetu i czytaniu pdf (choc ten punkt bedzie z pewnoscia spelniony, jesli system bedzie dziala sam w sobie stabilnie 😉 )
do tej pory co znalazlem z ciekawszych opcji
-lenovo yoga tablet 10
-ASUS Transformer TF103C (myslalem, zeby kupic bez stacji dokujacej, bo osobiscie nie widze sensu, aby doplacac 200zl za sama klawiature)
-SAMSUNG GALAXY TAB 4 10.1
ktory z nich wybrac? a moze cos nowego?
pieniadze, ktore chcialbym wydac to jest okolo 1100zl (nie jest to sztywna kwota, moze byc troszke wiecej, ale oczywiscie im mniej tym lepiej 🙂 )
a i jeszcze jedna sprawa, nie chce sprowadzac z zagranicy