SnowPL Witam poszukuję jakiegoś dobrego telefonu za 400 zł (Moze być używany ale dobrze zachowany) potrzebuję żeby był z android wi-fi był wydajny do gier i internetu i do muzyki ? Coś Takiego jak xperia p czy s. (z każdej firmy LG Sony Samsung) ( i żeby był z polski a nie z hong kongu singapuru czy wielkiej brytani) Jakieś propozycje ???
elwis95 Sgs2. 2rdzeniowy procesor, 1gb ram GPU mali-400. Poza tym popraw nazwe tematu bo jest niezgodna z regulaminem n5
patry77 W temacie!!! Może xperia t? Wydajny, z dobrą jakością muzyki i ekranem. Wysłane z mojego MT11i przy użyciu Tapatalka
norbert7455 to bierz sgs2 🙂 2 rdzenie i 1gb ram ciągnie dobrze wszystko Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Aleksandra Polecam s2 :3 jestem szczęśliwą posiadaczką a i do tej pory możesz znaleźć ten telefon w bardzo dobrym stanie za niewielkie pieniądze 🙂 Dostaniesz tylko używane, nowe to nie nowe 😛 Samsung Galaxy S II
patry77 Ale 4.5 cala to kompaktowy rozmiar. A xperia t jest minimalnie większa od sgs2 😉. A będzie biła go pod każdym względem. Aparat, wydajność, ekran (kwestia gustu), jakość dźwięku. Wysłane z mojego MT11i przy użyciu Tapatalka