Witam ! Nabyłem kilka dni temu niby nowego samsunga ( wygląda jak nowy, kupiłem go przez olx) i mam z nim problem. Mianowicie sam się wyłącza i włącza ponownie. Wysłał bym go na gwarancję ale takowej nie posiada, ponieważ był kupiony w Danii. Podczas korzystania z niego takowe zdarzenie nie ma miejsca, wszystko działa jak należy, ale po uśpieniu go nie odpala od razu, trzeba poczekać pare sek na wibracje, poźniej kolejna wibracja i tel się automatycznie uruchamia. Czy mógłbym liczyć na waszą pomoc ? Nie chce lecieć z tym od razu do serwisu bo zaraz będą chcieli kolosalne ceny a mnie po prostu na obecną chwile na to nie stać. Jestem w trakcie pobierania niemieckiego softu z andkiem 4.4 może to pomoże. Robiłem full wipa poprzez uruchomienie tel za pomocą kombinacji ale to nic nie pomogło. Z góry dziękuje i przepraszam jeśli w złym miejscu założony temat.
Po zainstalowaniu problem nie zniknął. Czy ktoś z was wpadł na jakiś pomysł co może być przyczyną ?
Ratujcie panowie bo już próbowałem wszystkiego i nic 🙁 Kazdy za pomoc oczywiscie otrzymuje piwkoo