szefxxx Cześć🙂 poszukuję telefonu, który będzie posiadał dużą baterię (od 3000mAh w górę) i co więcej będzie długo trzymał podczas rozmów telefonicznych czy w standby. Fajnie jak by było do niego pancerne etui w stylu Love Mei albo Defender-najlepiej dwuczęściowe.Dużo podróżuję,a także jestem aktywny bardzo,dlatego chciałbym zabezpieczyć dodatkowo telefon. Co byście polecali? Zastanawiałem się nad: LG G3,LG Flex,Xiaomi M3. Będę wdzięczny za pomoc:) pozdrawiam serdecznie, Szefxxx
arus082 Może Z Ultra jeśli Ci wielkość nie przeszkadza? jest odparny na zarysowania, na tył jakieś etui i jak ulał 🙂 No i bateria 3050 mah chyba 😉
szefxxx Mam w tej chwili Z1 i wcale nie jestem zadowolony...Nie trzyma odpowiednio i strasznie się grzeje. Może temu że mam zablokowany bootloader i nie można go odblokować,tak by był jakiś custom... Ale chyba wolałbym coś nie ze stajni Sony... Może być to nawet taki nie wzmocniony telefon,byle było do niego pancerne etui:-)
arus082 To po co wydawać 3 tysiące na smartfon jak tyle to tylko Iphone 6, 5c, 5s kosztuje 🙂 NOTE 3 pasuje idealnie, świetna bateria, bajery w formie rysowania, pisania, wycinania rysikiem, jakość dźwięku bdb, aparat dość dobry, wydajny (3 gb ram) 🙂 A nówkę dostaniesz za ok. 1900 zł.
Ciaker Up@ :DDD w istocie jeszcze bym dodał htc m8- duży 5 calowy ekran, 2600 bateria polimerowa;) i xiaomi mi4 Do 3tyś to Masz ogromny wybór
andro.sam Ja proponuję i9505/i9506 + oryginalny Power Pack i Otterbox/UAG czy coś podobnego, na wyświetlacz szkło hartowane Nillkin'a chociażby i masz fajny zestaw za połowę kwoty którą chcesz wydać. Nie ma sensu kupowanie fonów po 2k i więcej bo po roku są warte połowę tego co wydałeś. iP nie liczę bo to ciut inny temat...
szefxxx A Xiaomi Mi4 trafił już do sprzedaży?🙂 Myślałem też o One Pkus one. Hmm...Ten Note 3 jest niczego sobie:)Ale nie ma nic z mniejszym wyświetlaczem?
kulig007 Xiaomi juz jest w sprzedaży. Póki co dostępna wersja 16gb. 1+1 też jest już dostępny. Wszystko spokojnie dużo poniżej Twojego pułapu cenowego. Tapatalk User from Mi2s
szefxxx @arus: Note 3 wydaje się być strzałem w 10tkę:-) Muszę go obejrzeć w jakimś markecie:-) Dziękuję za pomoc!:-) @ Phex: Daleko mi od czegoś takiego:-) Szukam czegoś co będzie dobrze działało i spełniało moje oczekiwania:-) Jeśli nie chcesz mi doradzić w wyborze to swoje hejty zostaw gdzieś indziej:-) Dzięki:-)
arus082 Spoko, a nie lepiej kupić na allegro na jakiejś dobrej aukcji lub innym portalu ogłoszeniowym? taniej ok 300 zł znajdziesz 🙂 No spoko, od tego jestem, możesz dać piwko i będzie spoko 😉 żart 🙂
szefxxx No tak,o portal aukcyjny mi chodzi:-) Ale hm,mam wątpliwości czy nie trafie na jakiś brand co będzie miał zablokowany bootloader...Nie chciałbym mieć powtórki co mam z Z1:P
szefxxx No właśnie podchodzę do tego jak pies do jeża... Chyba przy zakupie będę sprawdzał. Jak mogę w Samsungu to sprawdzić?W Sony jest specjalne menu serwisowe do tego..:-) :-)
Ciaker Tak tylko, że bateria w M8 jest słaba a w Note 3 zaje**ście dobra. Obrzydziłbyś nawet wiadro kokainy :E Słuchaj jeśli nie wiesz to Sobie poczytaj jak bardzo polimerowa z m8 jest lepsza od litowo-jonowej z nota 3 -_- to zgroza jak mało Wiesz i wypowiadasz się na dany temat nie zaglądając do Np danych technicznych telefonów
stark2991 A w czym jest niby lepsza, wytłumacz nam wszystkim bo według mnie to jeden pies. Różnice między tymi technologiami są bardzo małe
arus082 Note 3 w moim użytkowaniu wystarczała na 1,5 dnia intensywnego użytkowania a w M8 czytam posty, tematy i ludzie wypowiadają się, że jest słabsza 🙂 PS. Proszę Cię, nie znam się?
Data Chyba, że masz jeszcze czas, to Note 4, jak zapowiadają portale, za miesiąc (miesiąc z kawałkiem) powinien być już do kupienia. Może warto poczekać i za 3000 powinien być dostępny.