andmik Mam problem z rysikiem s-pen.Po wyjęciu rysika pojawia się polecenie wskazywania. Natomiast później nie można już go uruchomić przyciskiem na rysiku.Czy ktoś może wie czy to problem z rysikiem (uszkodzony przycisk),czy może jakiś programowy błąd?
ElektroTME A inne skróty z przyciskiem działają? Np zrzut ekranu? Pokazywanie się polecenia wskazywania można wyłączyć w opcjach rysika spen.
marek1s czy wskaźnik pojawia się na ekranie? wejdź na jakąś stronę i spróbuj rozwinąć liste rysikiem bez dotykania.
TomSy @ sprawdź rysik,najlepiej podejdź do jakiegoś komisu GSM i poproś o użyczenie na chwilę rysika.Druga opcja-to factory reset fona.
rysal Dołączam się do tematu. Mam dokładnie takie same objawy, tzn. tak jakby przycisk na rysiku nie działał. Natomiast bez problemu moge nim pisać, rysować. Telefon ma oryginalne oprogramowanie, kupiony u operatora GSM. Co powinienem zrobić ?
bertil02 A czy masz może osłonę s view lub filip cover ??? U mnie taki problem występował jak miałem założonego s view. Wystarczy ściągnąć i zrestartowac telefon