Maniek19PL właśnie przyszło do mnie takie coś : Triple 3 Sim Card Adapter Converter with Back Cover Stand for iPhone 4 4S | eBay wkładam do mojego notka 2 , gdzie 1 karta działa, reszty nigdzie nie widzę, nie ma aplikacji theree sim adapter czy cokolwiek :o Szukam może w google trzeba wgrać, ale nie mogę znależć na yt są takie filmiki, gdzie niby odrazu to jest, u mnie nie ma :o lub Jakieś pomysły :o ?
misiek735 Z tych filmików wynika że edytujesz ustawienia w aplikacji karty sim. Trudno jest mi to wyjaśnić, ale dla przykładu ja jestem w sieci Play. W momencie kiedy wchodzę w menu to mam aplikacje o nazwie play-ikona to taka karta sim ze znaczkiem koła zębatego- w niej można ustawić sobie m. In. Tani roaming itp. Sprawdź to u siebie
Maniek19PL nie mam nic takiego :o wpisałem w gogle, oczywiście *hom*ik coś znalazł, chce wgrać w telefon jest błąd :o "aplikacja nie została zainstalowana" :o
misiek735 Masz roota? Jeśli tak to wrzuć tą aplikacje do data/app bądź system/app. Spróbuj w razie dalszych problemów jeszcze do system/priv-app. Po każdym skopiowaniu zresetuj telefon
Maniek19PL tak, oczywiście że mam root'a . próbuje skopiować plik apk jak mówisz do : data/app (nie ma tak żadnych folderów, chce utworzyć, błąd( system/app (nie mogę skopiować błąd EACCES (dostęp zabroniony :o )