dicota Przeczytałem artykuł w innym serwisie i szczerze napiszę, że nic z tego nie rozumiem... dlaczego starsze xperie dostały 4.4.4, a my nie?
Trzeci 4.4.4 jest np na serię Z1. Czy trzeba się smucić że nie ma na Z2? No według mnie nie, niech Z1 się pomęczą z bugami. Według mnie lepiej poczekać niż denerwować się jak w przypadku 4.4.2 na Xperię Z i ciągłe jej restarty w konfiguracji ipv6 Orange i stamina on
dicota Widzisz, jeśli takim kluczem myśli też SONY to zgadzam się w pełni. Mam jednak nadzieję, że możemy liczyć w przyszłości na jakieś dalsze poprawki w systemie, ciekaw jestem tylko kiedy to nastąpi?
patrikos23 4.4.4 jest np na serię Z1. Czy trzeba się smucić że nie ma na Z2? No według mnie nie, niech Z1 się pomęczą z bugami. Według mnie lepiej poczekać niż denerwować się jak w przypadku 4.4.2 na Xperię Z i ciągłe jej restarty w konfiguracji ipv6 Orange i stamina on przed z2 mialem z1 na kitkacie 4.4.4 i nie wiem co piszą co niektórzy o bugach ale chodziła mi jak igła. Po zakupie z2 na początku miałem wrażenie, że ten telefon chodzi znacznie wolniej niż z1