kisiol Witam wgrałem do telela odina mobile pro chciałem nim wgrać fix do nagrywania rozmów .Telefon się zrestartował i nie może sie uruchomić włącza się strona samsung galaxy note 3 sm-n9005 i na górze w lewym rogu niebieski napis recovery booting wibracja włączy sie trzy razy i ekran gaśnie i tak w kółko.
jeronimo Czy masz nabita flagę?, bo jesli masz to mozesz wgrac teraz recovery customowe 6.0.4.7 przez odina i telefon powróci do zycia. A tak przy okazji to masz telefon zrootowany?
kisiol do tej pory miałem na 0 chyba że da nieszczęsna sytuacja to zmieniła.Wgranie ponownie romu coś pomoże ---------- Post dołączono o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- roota miałem z tego wątku [ROOT][N9005] Rootowanie ROM'ów KK 4.4.2 XXUFNF4 i nowszych, KNOX 0x0
alexndr @up Zdarza się 😉 mi też się to kiedyś zdarzyło Przeflashuj czystym stockiem najlepiej z tym samym changelist, następnie zrootuj ponownie tą samą metodą jeśli chcesz
alexndr Możesz, ale najpierw musisz mieć jakikolwiek stockowy ROM z rootem, jeśli nie chcesz nabić flagi 😉 Wracając do problemu - Mobile Odin zauważyłem że raz kilkanaście-kilkadziesiąt razy tak właśnie dziwnie zawisa w "recovery booting..." niezależnie od tego co wgrywamy (nawet nie rozpoczyna się instalacja)
alexndr Firmware archive | Samsung Updates Wybierz najlepiej region BTU (bo to multi CSC - zawiera XEO) Zainstaluj bez wipe, zrootuj, następnie bez wipe Mobile Odinem możesz zapodać mój ROM 🙂
kisiol ale mia miałem xeo ---------- Post dołączono o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- wgrałem rom za pomocą odina i fon wstał .Chciałem wgrać twój rom i znowu to samo tel się zrestartował i nie może wstać co jest z tym mobile odin