matrix_1994 Witam ! Zamierzam kupić nowy telefon wybór jest ogromny i nie wiem co było by lepsze.. Telefon głównie do smsów, dzwonienia i grania w średnio wymagające gry zależało by mi też na płynnym działaniu i wsparciu aktualizacji oprogramowania.
arus082 Masz tutaj do wyboru Xperię Z, N4, S3 LTE 🙂 Wszystkie z podanych bedą płynnie, no może prócz S3 LTE bo lubi się czasem zastanowić no ale rzadko, do gier wszystkie będą dobre i teraz sam musisz wiedzieć czy chcesz duży smartfon czy mały bo nic o tym nie pisałeś.
matrix_1994 Raczej duży Nexus 4 jest troszke przestarzały, Sony Z słyszałem o pękającej obudowie (tafli), Samsung S3 LTE może i dobry wybór ale TouchWiz jest bardzo ciężki dla telefonu i lubi sie przeładowywać myślałem nad LG G2 MINI ?
luxor1289 Akurat G2 Mini od całej polecanej reszty odstaje sporo. Przede wszystkim 1GB ramu co jest ogromnym minusem w porównaniu z resztą. Do tego dochodzi wydajność procka, rozdzielczość... Według mnie w tym przedziale cenowym byłby to zły wybór.