filemonq witam, mam pytanko czy w note 3 da się wyłączyć wybudzanie przyciskiem home? do tej pory korzystałem z etui z klapką, więc było ok, ale teraz przy korzystam z ramki i spigena neo hybrid. w spodniach cały czas mi się telefon odblokowuje i żyje własnym życiem przez co pada szybciej bateria. jeśli nie da się tego wyłączyć "po dobroci", jest jakiś sposób na wyłączenie wybudzania z rootem?
Adir Należy mieć roota, wgrać wanam xposed i można się bawić. Brzmi skomplikowanie, ale zapewniam Cię, że całość robi się 10 min max. Root to 1 min, wanam to tak naprawdę wgranie dwóch rzeczy i juz. Nie będę opisywał co i jak, bo w dziale Romy wszystko jest. Powodzenia [emoji106]
Adir Kombajn, jak użyjesz 30 rzeczy, jak tylko wyłączenie home to nawet kosiarka nie będzie. W każdym bądź razie ja innego sposobu nie znam. Może na xda jakaś mądra głowa wie
jogurt99 Można też pobawić się w gpio-keys.kl http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/how-to-remap-hardware-buttons-t2022024 Na pewno mniej obciążające system rozwiązanie ograniczające się do przeróbki jednej linii w notatniku.