Witam,
Niedawno stalem sie wlascicielem S3 i z telefonu jestem bardzo zadowolony. Niestety dobre wrazenia troche psuje fakt, ze nie moge obslugiwac telefonu za pomoca oryginalnych, dolaczonych do niego sluchawek dousznych. Sa one wyposazone w pilot pozwalajacy na zwiekszanie/zmniejszanie glosnosci, wlaczanie/pauzowanie muzyki, uruchamianie S Voice itp.
Niestety u mnie naciskanie guzikow na pilocie nie wywoluje zadnej reakcji ze strony urzadzenia. Sluchawki sa napewno wpiete do konca. Sa tez napewno sprawne i sam pilot dobrze dziala - potwierdzilem to podpinajac sluchawki do Samsunga szwagra, ktory posiada Galaxy Trend Plus - u niego telefon reaguje na naciskanie guzikow na pilocie sluchawek.
Czy ktos z Was spotkal sie czyms takim? To wina oprogramowania? Jesli tak, to czy mozna to jakos naprawic?
Mam oryginalny ROM, Android 4.3 - jedyna modyfikacja to zrootowanie telefonu. Nie sadze jednak, zeby to mialo jakis wplyw, bowiem pilot na sluchawkach nie dzialal w moim telefonie nawet przed wgraniem roota.
Z gory dzieki za pomoc!