dawid9999 Witam, jak w temacie potrzebuję rozbudowanej aplikacji do robienia zdjęć dzięki której będę mógł ustawić ręcznie np szybkość migawki, iso, makro itp. coś jak za dawnych czasów było na soniaka, a obecnie telefon to l7 drugiej generacji. Pozdrawiam
Peri_Noid Camera FV-5. Ale ręcznego ustawiania ostrości (jak pierścieniem na obiektywie) to nie uzyskasz nigdzie, moduły aparatu większości telefonów tego nie udostępniają. Wytaptalkowane na notatniku
dawid9999 Świetna aplikacja, ale brakuję mi ustawienia kolorów, czarno-biały itp, posiada ta aplikacja taką funkcję ? bo nie mogę znalezc...
PanAndrzej @Peri Noid ale może jest jakaś aplikacja, na Windows Phone u kolegi spotkałem się z takim czymś, może na Androidzie też znajdzie się takie coś?
dawid9999 to jak z tym ustawieniem kolorów, czarno-biały itp, posiada taką funkcję tam aplikacja bo nie mogę znaleźć ?
Peri_Noid Camera FV-5 takich opcji nie posiada z założenia. To ma być program do ROBIENIA zdjęć, ich dalszą obróbkę można robić w innych programach. Jest to zresztą wyraźnie napisane na stronach projektu.
gnatowski A zna ktoś taką aplikację, że na ekranie podczas szukania jak najlepszego kadru, można dać na tło inne zdjęcie z jakimś tam stopniem przezroczystości. Chodzi mi o to, że chcę zrobić inne zdjęcie tego samego miejsca,z tego samego ustawienia kamery.