Maciu_Laciu jak wyczyścić nexa do zera ? ekran nie reaguje bo jest pęknięta szybka i jest zwór do tego nie jest włączone debugowanie ? jakieś pomysły ? bardzo pilne ~!
pieterman09 zobacz na filmiku jak wygląda recovery w n4 , i na oślep factory reset , mi na jotce takie coś pomogło , jak wgrałem eksperymetalne cm11 i sterownik wyświetlacza zwariował
KrzychuG Odblokuj bootloader - to ci wymaze dane. Potem go zablokuj i oddaj do naprawy bo podejrzewam, ze w tym celu chcesz go wymazac. Debugowanie nie jest potrzebne. Szans na odzyskanie danych jesli bootloader nie byl wczesniej odblokowany praktycznie brak odpowiadajac na drugi z twoich tematow. Forum po zmianach, link nie działa
Maciu_Laciu odblokować bootloadera przecież nie mogę bo nie mam jak włączyć debugowania. Tak robiłem tak od samego początku jak napisał pierwszy kolega ale nic mi się nie wyświetlało w recovery, musiałem przytrzymać jeszcze klawisze i wyskoczyło wszystko. telefon wyczyszczony 🙂
krisol54 Odblokowujesz w trybie fastboot ppczytaj o tym.... Nie potrzebujesz debugowania do tego Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka