sprite1080 Witam wszystkich. Mam pytanie odnośnie może dość błahego problemu jakim jest kolor tła we wbudowanych w Galaxy S5 aplikacjach takich jak Muzyka, Wideo i choć nie mam dziś 100% pewności ale chyba także listy kontaktów i dialera. W dniu zakupienia telefonu aplikacje te miały białe tło (co mnie osobiście bardzo pasuje) natomiast dziś zorientowałem się że jest ustawione na czarne. Przeszukałem wszelkie możliwe opcje ustawień i nie mogę znaleźć nigdzie jak to odwrócić. Być może zmiana ta przyszła z jakimś upgradem softu od samsunga (być może też dotyczy nie tylko tego modelu telefonu) nie mniej jednak może macie jakiś pomysł jak to zmienić znów na białe? pozdrawiam.
grzeSiuu a nie chodzi Ci przypadkiem o: ustawienia / urządzenie / dostępność / widoczność / kolory w negatywie?
sprite1080 Niestety nie chodzi tutaj o negatyw. Ten zamienia wszystkie kolory lacznie z tapeta, widgetami, zdjeciami itp. Ja mialem jedynie jasny motyw jedynie kilku aplikacji. Ponizej przyklad wersja biala ktora byla i ktora chcialbym odzyskac i czarna ktora mam dzis.
grzeSiuu no to nie wiem, nie znalazłem .... choć szukałem. wydaje mi się, że nigdy takiej możliwości nie miałem. ale dołączam się do pytania bo podoba mi się taka możliwość zmiany wyświetlania.
sprite1080 Zadalem pytanie samsungowi i odpowiedz jest taka ze czarna kolorystyka zostala narzucona wraz z ostatnim upgradem oprogramowania. Niestety android zmodyfikowany przez samsunga uniemozliwia zmiane kolorystyki. Wersja w nexusach jak zrozumialem tak. Co ciekawsze nie wszedzie samsung wymusza czarna kolorystyke co ponoc zalezy od lokalizacji.
sprite1080 Moze kupiles juz telefon z nowszym oprogramowaniem. Ja swój mam od polowy kwietnia czyli chwilke od premiery i wtedy wszytsko wygladalo jak na zalaczonych bialych screenach od tego czasu mialem 2 upgready systemy w maju i sierpniu chyba i po ktoryms raczej sierpniowym ale glowy nie dam jest jak jest. Nie bardzo mi sie to podoba ale jak sie okazuje nic z tym nie da sie zrobic chyba ze zmieniajac oprogramowanie