rammiro Witam! Jeśli widzisz jakiś błąd, coś Ci się nie podoba na stronie głównej serwisu Android napisz nam to! Na pewno to przemyślimy i zrobimy wszystko co w naszej mocy aby wyeliminować problem. Oprócz tego możesz także zgłaszać propozycje zmian działów, grafiki i innych. Pozdr 😉
P4 Proponowałbym dodac jeśli to możliwe cytowanie selektywne, bo nie zawsze się chce wszystko cytowac.
nit a ja bym zaproponował dodanie SB wiem że to jeden wielki kosz ale przynajmniej nie ma go na forum tylko jest w SB
rammiro OK. Wszystkie wasze prośby zostaną spełnione, bo były w planach 🙂 To tylko kwestia czasu, bo jak wiadomo mody na PhpBB3 nie dodaje się łatwo... Pozdrawiam
P4 Chciałbym zaproponowac aby dodac na górnym pasku(Faq, szukaj użytkownicy itd.) odnośnik do portalu android.com.pl Przydałoby się to, gdyż jak chcę wejśc na portal to muszę szukac linka po całym forum. 🙁
rammiro Gdyby wszyscy mogli kasowac swoje posty panowal by haos... Dlatego jak ktos jeszcze nie jest kolorowy to musi zaraportowac swoj post i napisac ze jest do skasowania.
rammiro Azzur Nie wiem jaką masz przeglądarkę ale polecam Mozilla Firefox... 😉 W IE czasami mogą być problemy... (jak czasami SB nie widać to trzeba odświeżyć strone)
klepa A ja bym proponowal zrobic masowa petycje do Ery w ktorej poruszyc by mozna bylo problem zbyt malej ilosci transferu w abonamencie ;P
klepa @cynamonowy Boje sie ze smignie bardzo szybko. W poniedzialek jade zakupic telefon. Moim zdaniem w najdrozszym abonamencie powinni zwiekszyc ilosc danych. Swoja droga zobacz na taryfe 3G... Moja praca polega na tym, iz musze byc caly czas online robiac cos tam... wszedzie z lapkiem nie chodze bo jak... W G1 widze rozwiazanie.
Misiek_ud Czy jest szansa aby powstała mała ikonka przy linku naszej strony. Nie wiem jak to się dokładnie nazywa, chodzi o ikonkę, która np. jest w zakładkach obok linku do forum, albo w pasku URL przed adresem. :oczami: